Pasfotoservice

titel-banner-pasfoto´s

Foto Artica Meerssen maakt sinds jaar en dag professionele pasfoto’s die aan alle huidige eisen voldoen. Bij ons kunt u de gehele dag terecht voor onze pasfotoservice! Sinds 2006 moeten pasfoto’s voor een paspoort, identiteitskaart of een rijbewijs aan strenge eisen voldoen. Een pasfoto die niet aan deze eisen voldoet, wordt niet geaccepteerd bij de aanvraag van uw document. De foto op het document is namelijk bedoeld om de aanvrager te identificeren.

Wij garanderen dat de door ons gemaakte pasfoto’s worden goedgekeurd voor bijvoorbeeld; paspoort, identiteitskaart, rijbewijs, OV-kaart en 65+ pas. Tevens maken wij ook het formaat 5 bij 5, voor bijvoorbeeld Amerikaans paspoort.

De pasfoto’s die wij maken zijn Direct Klaar !!

NIEUW

Moet u binnenkort uw rijbewijs verlengen dan hoeft u niet meer naar het gemeentehuis te gaan. Wij kunnen uw verlenging in winkel aanvragen zonder afspraak te maken. Wij zijn een erkend bedrijf van de RDW. Na het maken van een nieuwe pasfoto kunnen wij direct uw rijbewijs verlengen.
Vergeet niet uw oude rijbewijs mee te nemen. Na 2 dagen kunt u uw rijbewijs op het gemeentehuis afhalen. Ook als u nog gekeurd moet worden kunt u hier de aanvraag doen. U gegevens blijven een half jaar in het systeem staan.